Op afspraak geleverd  | 7 dagen versgarantie  | Bloemstukken op maat

 

Onze bloemen, boeketten en bloemstukken

Bent u op zoek naar bloemen, boeketten of bloemstukken? Dan bent u bij Bloemisterij Roos aan het juiste adres. Laat uw bloemstuk samenstellen in onze winkel of bestel deze gemakkelijk en snel via ons online bestelformulier.
 

Boeketten


U wilt graag een boeket kopen? Dan zit u goed bij Bloemisterij Roos. Naast het laten maken van boeketten op maat kunt u deze ook online bestellen en laten bezorgen.

Online bestellen

Trouwbloemen


Wilt u een origineel trouwboeket voor uw bruiloft of om te geven? Geef uw wensen en eisen aan ons door en wij maken voor u een prachtig passend trouwboeket.

Onze trouwbloemen

Rouwbloemen


Voor begrafenissen en uitvaarten kunt u bij ons rouwwerken online bestellen. Desgewenst bezorgd bij u thuis of bij een uitvaartcentrum bij u in de regio.

Onze rouwbloemen

Bloemstukken


Bloemstukken zijn er in vele soorten en maten. Wij verzorgen daardoor ook een zeer divers assortiment bloemstukken welke u zelf kunt samenstellen.

Online bestellen
 

Verzorgingstips

 
Laat de bloemen niet te lang droog liggen. Zet ze bij ontvangst direct in het water.

Snijd de stelen schuin af. Gebruik hiervoor een scherp aardappelschilmesje dat u alleen voor de bloemen gebruikt! Snijden is beter dan knippen. Met knippen knijpt u als het ware de haarvaatjes van de steel dicht. Deze kunnen hierdoor niet goed water opnemen.


Haal beschadigd blad weg. Ook het blad wat in het water komt te staan. Dit gaat namelijk rotten.

Zet bloemen in een schone vaas of emmer. Geen metaalachtige vazen of emmers want in combinatie met snijbloemenvoedsel geeft dit roestvorming.


Zet de bloemen in een vaas met handwarm water (niet ijskoud of warm) en ververs het regelmatig. Gebruik ook snijbloemenvoedsel dat voor alle bloemen bruikbaar is.


Zet de bloemen niet in de volle zon of op de tocht. Ook plaatsing in de directe nabijheid van rijp fruit en boven een warmtebron (bijv. verwarming, open haard) kan de veroudering van bloemen versnellen.


Zet niet teveel bloemen in een vaas. Bloemen en stelen moeten ruimte hebben.